Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Sound Six han actuat al Fòrum Berger Balaguer en el marc del Festival Música i Veu

L’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca és, un any més, l’escenari d’un festival que aporta una proposta cultural amb un caire benèfic a favor de la Creu Roja de l’Alt Penedès.

Aquest diumenge al vespre, les Sound Six, les finalistes del concurs musical “Oh Happy Day” de Televisió de Catalunya, van presentar el seu darrer treball: “Moments”. El grup vocal està format per la Noelia Gómez, la Joana Mas, la Mar Puig , l’Alba Esparza i la Marta Trujillo. Les integrants de la formació estan molt agraïdes al programa que les ha unit, els ha permès actuar a escenaris diversos i conèixer Catalunya.

L’espectacle combinava diferents gèneres musicals, des de cançons actuals de pop i rock fins a cançons d’autor, cantades amb una base instrumental, un piano on elles mateixes s’acompanyaven o bé també a cappella. Tot amb una posada en escena coreografiada de manera elegant i enèrgica, on cuidaven al detall la musicalitat de les cançons i també dels moviments. Les integrants de les Sound Six destaquen que una de les seves singularitats és cantar a 5 veus buscant el detall musical i harmònic

El Festival Música i Veu va néixer l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca, ambdues entitats sense ànim de lucre que treballen per a la promoció i difusió de la cultura musical al territori.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: