Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre de Santi Borrell rep el premi a la millor publicació sobre història del vi de l’estat

Santi Borrell ha rebut el Premi al Millor Llibre d’Història sobre el Vi de l’estat espanyol pel llibre “La història del cava. Sant Sadurní d’Anoia” .

El volum editat per les Publicacions de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, i publicat a l’abril d’aquest 2016.

Segons el jurat “El cava té una gran història i aquest llibre ho explica molt bé”.

Aquest premi forma part dels Premis Gourmand Internacional que reconeixen les millors publicacions sobre vins i gastronomia del món. Aquests premis van ser fundats per Eduoard Cointreau el 1995 i estan considerats com els premis més prestigiosos sobre vins i gastronomia.

El lliurament de premis es farà a Xina, els dies 27 i 28 de maig, a la ciutat de Tantai, on s’acabaran escollint els millors llibres de vins i gastronomia del món i el llibre “La història del cava”  optarà al millor llibre sobre història del vi entre diverses publicacions de més de 200 països

 

En un comunicat l’autor expressa que no sap si podrà anar a Xina a recollir el premi, perquè el viatge és llarg i car, i espera que el sector del cava pugui col·laborar per fer factible aquest viatge, donat que hi hauria la possibilitat de rebre un reconeixement internacional, no només pel llibre, sinó també al sector dels vins escumosos, per la seva història i la seva qualitat. Santi Borrell explica que si les empreses, les institucions i entitats del sector volen col·laborar poden contactar amb l’ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: