Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip infantil del Casal s’acomiada de la possibilitat de guanyar el Torneig de Nadal

El club vilafranquí va perdre amb contundència davant del Cerdanyola primer (29-77) i el SESE Barcelona després (41-70).

Van ser dos partits semblants en els que el Casal, malgrat la lluita i les ganes dels jugadors, va cedir davant la major entitat del rival. Enfront el Cerdanyola només hi va haver partit en el primer quart (14-18), però un parcial de 2-20 en el segon parcial va convertir la resta de l’enfrontament en un monòleg dels vallesans. Amb el 16-38 del descans, el Casal es va començar a centrar en el duel clau davant el Sese i va deixar de banda el Cerdanyola que ho va aprofitar per acabar certificant un triomf espectacular (29-77).

Després d’aquest resultat, el partit davant el Sese servia per definir quin dels dos equips accedia a les semifinals del torneig. El Casal va iniciar el duel amb encert i es va situar amb un 3-0 inicial, però el Sese va reaccionar i ja en el primer quart va cimentar un avantatge de deu punts (5-15). En el segon i tercer parcials va continuar la mateixa tònica de domini barceloní fins que es va arribar al final del tercer quart amb un clar 32-47. En el darrer parcial, el Casal va abaixar els braços i va deixar el camí lliure al Sese que va concretar el 41-70 final.

El Casal va quedar classificat després dels tres partits de la prèvia en el tercer lloc del grup B i avui disputarà el partit per la cinquena i sisena plaça enfront el Roser de Barcelona. Santa Coloma, Cerdanyola, Sese i Minguella de Badalona jugaran les semis i lluitaran per una plaça a la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: