Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El govern dels Monjos diu que els grups d’ERC i CUP no van demanar permís per fer accions el 6D

A través d’un comunicat recorden que el 6 desembre és un festiu que no marca el municipi, i que aquests grups no van demanar permís per fer accions reivindicatives davant de l’Ajuntament.

En relació a les accions protagonitzades pels grups municipals d’ERC i PA-CUP el passat 6 de desembre, davant la casa de la Vila, l’equip de govern de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha fet públic un comunicat en què expliquen que davant la petició que els regidors d’ERC i PA-CUP van fer per venir a treballar el dia 6 de desembre, la junta de govern local els va comunicar que l’Ajuntament no estaria obert ja que es tractava d’una jornada festiva establerta en el calendari de festes que no depenen del municipi (les marca l’estat o la Generalitat) i no hi havia personal municipal per garantir l’accés a l’edifici. Tret de la policia local que treballa les 24 hores del dia, els 365 dies l’any.
Continua la nota del govern municipal dient que aquest grups no treballen a l’Ajuntament a diari, sinó que assisteixen a òrgans col·legiats remunerats (plens i comissions informatives) i tenen uns horaris d’atenció setmanal com la resta de grups, mai fins ara si coincideix amb festiu.
Finalitzen remarcant que en cap cas van demanar el permís corresponent per dur a terme cap acte reivindicatiu, ni per muntar cap parada, ni per enfilar-se al balcó de la casa de la vila per penjar les estelades. Va ser llavors quan va intervenir la Policia Local.
Des de l’equip de govern creuen que és necessari fer actes de reivindicació però des de conductes cíviques i amb respecte a la institució que també representen com a regidors electes els membres dels grups de l’oposició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: