Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa fa un donatiu de 3.000 euros a Càritas per projectes socials

Per quart any consecutiu, la Fundació Vallformosa ha fet un donatiu a Càritas durant les festes de Nadal.

Aquest dimarts la Fundació Vallformosa va fer  entrega d’un xec de 3.000 euros a Càritas Interparroquial de Vilafranca. Aquests diners serviran per donar suport a les accions que Càritas realitza per millorar la qualitat de vida de persones en situacions de risc social i econòmic.

Aquest és el quart any que Vallformosa realitza aquest donatiu solidari.

Vallformosa és una empresa socialment responsable que va decidir invertir d’una forma solidària el pressupost que tenia per enviar obsequis als seus clients, distribuïdors i amics.

L’acte d’entrega del xec es va realitzar a les instal·lacions del Centre d’Acollida Abraham de Càritas de Vilafranca amb la presència de la coordinadora de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual i la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech, i d’una de les voluntàries que s’encarreguen de la gestió de l’alberg, la Carme Pàmias.

Amb aquesta ajuda econòmica, Càritas podrà potenciar els diversos projectes que duen a terme a Vilafranca com el centre d’acollida Abraham, amb el servei de dutxes i rentat de roba.

Càrites té en projecte ampliar les equipaments de l’alberg que acull cada dia 12 persones. Cal millorar i ampliar les dutxes, el menjador i la cuina. La Carme Pàmias destaca la tasca dels voluntaris.

Càritas desenvolupa també altres serveis a Vilafranca, com els pisos compartits per a homes sols, les acollides individuals, el reforç educatiu, el suport familiar d’aliments, el grup ocupacional d’agricultura, l’espai de roba i mobles o els actes de sensibilització a la població.

La Fundació Vallformosa va triar executar aquesta ajuda mitjançant Càritas perquè és una entitat que atén anualment més de 60.000 persones amb diferents necessitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: