Divendres, 3 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa reparteix més de 13.000 del sopar solidari entre l’ICO i Ampert

L’ICO destinarà els diners a millorar la senyalització del centre, mentre que AMPERT els farà servir per continuar mantenint el servei de transport per a malalts oncològics al Duran i Reynals.

Un any més, el pati de Vinseum acollia aquesta setmana el lliurament dels diners recollits en el sopar solidari de la Fundació Vallformosa a les entitats beneficiàries. Aquestes han estat l’Institut Català d’Oncologia d’una banda, i l’Associació Ampert de l’altra.
La presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech, recordava que fa 11 anys que es va signar aquest acord de col·laboració amb l’ICO, i que des de 2011 també es destina una part de la recaptació del sopar a Ampert.
Per part de l’ICO Josep Maria Vilà, que n’és el president, va agrair la col·laboració de la Fundació i va explicar que els diners es destinen al projecte per millorar la senyalització i panells informatius del centre. Vilà explicava que per part de l’administració es manté el suport econòmic per a l’assistència als pacients i poder oferir els millors tractaments, però per contra s’han reduït les aportacions per a altres projectes menors o no assistencials. Per això remarcava que era important poder tenir el suport d’entitats com la Fundació per afrontar qüestions que milloren l’atenció als malalts i les seves famílies.
Finalment, des de l’Associació Ampert també es reconeixia la importància de comptar amb aportacions com les que fa la Fundació Vallformosa. En el seu cas, ajudant a mantenir el servei de transport per a malalts oncològics al Duran i Reynals, com remarcava des de la Junta d’Ampert Gemma Sivill. En aquest sentit recordava que van començar amb un vehicle de 9 places, i que ara en necessiten un de 16 per poder donar cobertura a les necessitats dels pacients del Penedès.
L’acte va acabar amb el lliurament dels xecs als representants de les dues entitats. D’una banda 10.462€ per a l’Institut Català d’Oncologia, i de l’altra 2.615 per Ampert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: