Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vallformosa i el CEP lliuren 11.400€ de la 4a Caminada Solidària contra el càncer a PICAM

Els 11.400 euros son el resultat de la quarta Caminada Solidària contra el Càncer — Gotims d’Esperança que va ser un èxit i que va organitzar la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista.

Amb aquest donatiu, PICAM podrà continuar amb les tasques que ja desenvolupen de prevenció i informació, del manteniment del banc de perruques i de la realització de tallers per a persones que pateixen o han patit algun càncer a més de poder arrencar amb nous projectes com el de rehabilitar un local que se’ls cedeix a Molins de Rei, plantejar-se un sistema de transport de malalts que han de fer el tractament a Barcelona, entre d’altres.
Aquest dimarts a la tarda, la presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech i el president del Centre Excursionista Penedès, Jordi Solís han entregat a les membres de de l’associació PICAM, presidida per Bernarda Moreira, els 11.400 euros recaptats a la 4a Caminada Solidària contra el Càncer — Gotims d’Esperança que es va celebrar el passat 19 de maig.
Domènech recorda que és la quarta edició i que sempre es busca entitats a les que poder aportar directament suport a un projecte.

Bernarda Moreira explicava quines són les funcions de la seva entitat.
I per la seva part el president del Centre Excursionista destaca que la caminada és una activitat molt popular.

Els 11.400 euros son el resultat de la quarta Caminada Solidària contra el Càncer — Gotims d’Esperança que va ser un èxit i que va organitzar la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès. Unes mil vuit-centes persones van participar d’aquesta caminada entre vinyes de 12 quilòmetres que sortia i arribava a Vilafranca passant per les instal•lacions de Vallformosa.
Els organitzadors de la caminada solidària han destacat que l’èxit d’aquesta activitat també ha sigut gràcies a les desenes de voluntaris, institucions i empreses que com Ametller Origen i Vallformosa hi han col•laborat de manera desinteressada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: