Dilluns, 9 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i Maria Arnal han inaugurat l’exposició 16×16: Setze jutgesses per al 2016

Una estona abans del concert que oferien divendres al vespre Maria Arnal i Marcel Bagés, la solista badalonina i la vocalista i compositora sadurninenca Anna Roig inauguraven al vestíbul de Cal Bolet.

L’exposició parla de Marina Rossell, Joana Serrat, Maika Makowski, Dolo Beltran, Anna Roig, Sílvia Pérez Cruz, Judit Neddermann, Meritxell Gené, Maria Arnal i Núria Graham entre altres. Totes elles són dones que han sabut fer-se un lloc en el món de la música.

La mostra està produïda per l’Institut Català de les Dones i la revista Enderock amb l’objectiu d’impulsar el coneixement i fer un reconeixement al ric i divers talent femení en el món de la música popular.

La inauguració va comptar amb la presència del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca Raimon Gusi i les cantants van explicar la seva visió sobre les aportacions de les dones en el món de la música moderna.

L’exposició es podrà veure fins al 30 de desembre a l’Auditori Municipal amb un horari d’obertura al públic de 10 a 12.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: