Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anna Roig arrenca la gira del seu nou àlbum a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

Anna Roig arrenca la gira del seu nou àlbum a l’Auditori Maria Rosa Juncosa

Aquest diumenge a les 7 de la tarda, la penedesenca Anna Roig presenta a l’Auditori de Vilafranca nou disc i espectacle.

Per fer-ho s’acompanya, en gira, d’un septet jazzístic de gran sensibilitat, en un espectacle intimista i potent a la vegada.
Gairebé 10 anys en segon pla li han servit per a reflexionar sobre el perquè de fer música i de mostrar-la sobre els escenaris i, ara que torna, té molt clar per a què ho fa. Aportar bellesa al món, així és com es diu aquest disc i la cançó que obre el disc i l’espectacle, com a clara declaració d’intencions, ja que aquest és l’objectiu que la cantautora s’ha proposat dur a terme a través de la música i la poesia de les seves cançons. I, qui diu bellesa, diu bondat, veritat, empatia, harmonia… En definitiva, compartir allò que dona sentit a la vida i fa que aquest món sigui una mica més bonic.
En aquesta ocasió Anna Roig s’ha posat en mans del director teatral Jordi Casanovas, que l’ha portat a crear un espectacle intimista i molt potent a la vegada.
Aquest concert s’emmarca dins del Festival Barnasants a l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: