Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 50 parades d’artesans, pintors i brocanters participen de la Fira de Nadal de Vilafranca

El mercat només obre aquest dijous i divendres.

Just quan s’acaba la Fira de Santa Llúcia que des del passat 2 de desembre ha ofert els seus productes a la Rambla de Nostra Senyora, i com ja es va produint en els tres darrers anys, aquest dijous i divendres es munta a la Rambla de Sant Francesc una Fira de Nadal. Enguany ha arribat a la cinquantena de paradistes, una xifra rècord.

La presidenta del Gremi de Brocanters, Pintors i Artesans de Vilafranca, Anna Subirats, destaca que Vilafranca és una plaça que agrada als paradistes.

La Fira es munta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, reforçant les activitats nadalenques que dinamitzen l’activitat comercial del centre de la Vila. El regidor de Cultura, remarca el treball que fa l’ajuntament per aquesta dinamització.

El mercat està format per parades de pintura, brocanters, artesania alimentària i artesania elaborada a partir de diferents productes i tècniques , com decoració, joieria, cosmètica, roba, o  bosses.

Aquest any, i com a novetat, amb una atenció especial també per el públic infantil.

La fira obre de 10 del matí a vuit del vespre, de forma ininterrompuda i de 12 a dues es realitzaran gratuïtament tallers infantils de manualitats adreçats a nens a partir de 4 anys a càrrec del Col·lectiu d’Artesans del Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: