Dijous, 17 de gener de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Novetats a la Fira de Nadal de Santa Margarida i els Monjos

Novetats a la Fira de Nadal de Santa Margarida i els Monjos

Santa Margarida i els Monjos celebrarà aquest proper diumenge dia 9 de desembre la cinquena edició de la Fira de Nadal, amb la novetat d’un mercat d’intercanvi i un de segona mà.

La Fira es farà de 10 del matí a 2 del migdia, a la plaça de Pau Casals i durant tot el matí oferirà un ampli assortiment de productes de Nadal que posaran a la venda una trentena de parades d’artesania i alimentació.
Enguany i com a principal novetat, la Fira incorporarà el mercat d’intercanvi de roba i complements i la novetat d’un mercat de segona mà, que ha superat totes les previsions d’inscripció.
Els assistents podran gaudir també d’activitats lúdiques infantils i familiars, d’una ludoteca musical i d’un immens Tió que es va instal·lar el passat dia 29 de novembre a la plaça i hi serà totes les festes. Durant tot el matí els infants podran fer cagar el tió.
La Fira, organitzada per l’Ajuntament, inclourà també diverses activitats per recaptar diners a favor de la Marató de Tv3; un acte de suport a la investigació de càncer infantil de l’hospital Sant Joan de Déu i un punt de recollida de joguines noves per a la campanya de joguines del municipi.
Coincidint amb la Fira, els establiments adherits al Comerç del Foix, realitzaran una jornada de botigues al carrer i nombrosos bars i restaurants el municipi oferiran menús nadalencs a preus promocionals.
També es faran diverses accions de conscienciació sobre civisme i tinença d’animals, a càrrec de l’entitat SOS Golden.

Enquesta

El líder que ara necessita el sobiranisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Retalls d'història
La torre Dela i els primers vilafranquins
23:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: