Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca buscarà continuar amb la dinàmica positiva davant del Castelldefels

A les files de l’equip del Baix Llobregat hi juga el vilafranquí Òscar Garcia, una peça clau per l’equip de Miguel Carrillo

El Vilafranca rep diumenge a les 12 del migdia, la visita del Castelldefels, un equip situat a la part baixa de la classificació i que porta dues jornades sense puntuar.
A les files de l’equip del Baix Llobregat hi figura el vilafranquí Òscar Garcia, una peça clau per l’equip de Miguel Carrillo. García és un producte de la pedrera de l’Atlètic Vilafranca, va jugar amb el Sant Pau d’Ordal, Sant Cugat Sesgarrigues, amb el Moja a segona catalana i va fer el salt a l’Igualada de primera catalana. Aquesta temporada va fitxar pel Castelldefels de la tercera divisió.
A manca de 4 jornades per tancar el 2016 i la primera volta del campionat, els vilafranquins en tenen prou amb un punt per encetar el 2017 en llocs de promoció d’ascens a la segona divisió B.
Després del Castelldefels, els homes d’Ivan Moreno, tornaran a jugar al municipal, eerà el diumenge 4 de desembre amb la visita del líder Olot, el partit serà ofert en directe per Penedès Televisió que produirà el partit per la Xarxa de Televisions Locals. El dijous 8 de desembre jugarà a la comarca d’Osona, al camp del Manlleu, i tancarà l’any, a casa, el diumenge 18 de desembre amb la visita de l’Ascó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: