Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Signat un nou conveni de “El Penedès, tasta’l”

Signat un nou conveni de “El Penedès, tasta’l”

La voluntat és continuar donant suport i potenciant els sectors agroalimentaris i de la restauració del Penedès.

A mitjans d’octubre es va signar un nou conveni entre el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès, l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per continuar duent a terme accions de promoció en el marc del projecte conjunt “El Penedès, tasta’l” i amb el suport del programa “Productes de la Terra” de la Diputació de Barcelona.
Els objectius fonamentals del projecte “El Penedès, tasta’l” són donar a conèixer els productes propis del Penedès a través de la gastronomia local, impulsar la col·laboració entre els sectors agroalimentaris de l’artesania i de la restauració, incentivar el públic penedesenc a consumir productes del territori d’origen i de qualitat i impulsar econòmicament tots els sectors implicats.
D’acord amb el contingut del conveni signat dijous, els restauradors es comprometen a incorporar a les seves cartes els plats consensuats pel Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès i a utilitzar per a la seva elaboració productes dels membres de l’Associació. Els productors, al seu torn, es comprometen a oferir condicions avantatjoses als restauradors. Tots ells, restaurants i empreses agroalimentàries, tindran als respectius establiments un distintiu que els identificarà públicament com a participants en el projecte “El Penedès, tasta’l”.
Per la seva banda, l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es compromet a continuar dinamitzant el projecte i a vetllar pel compliment dels acords pactats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: