Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quinzena de nens i nenes han participat al taller artístic sobre faules de Ramon Llull

Coincidint amb la celebració de l’any Llull, la secció literària de l’Agrícol i Òmnium Alt Penedès organitzaven divendres a la biblioteca Torras i Bages un taller sobre faules de Ramon Llull.

L’escriptor Pere Martí ha adaptat i publicat les ‘Faules del Llibre de les Bèsties’ per a infants i en va explicar una: la de ‘La llebre i el lleó’. A continuació, amb l’ajut de les il·lustradores Gisela Bombilà, Mercè Galí, Anna Mongay i Núria Tomàs, la quinzena de nens i nenes que es van apuntar al taller van construir una postal mòbil, o pop-up, sobre la faula.

Martí remarca la importància que totes les generacions coneguin els  clàssics.

Algunes de les il·lustradores que van conduir el taller han il·lustrat algunes d’aquestes adaptacions. És el cas de la Gisela Bombilà, il·lustradora de l’adaptació de Muntsa Farré de ‘El Llibre de les Bèsties’.

L’any 2016 és l’Any Llull, coincidint amb el setè centenari de la mort de l’escriptor mallorquí. Llull és considerat el gran escriptor, filòsof, erudit i home de lletres medieval, un dels màxims exponents de la cultura i el pensament a l’Europa de l’època.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: