Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Neus Munté ha presentat el llibre de Quim Torra ‘Muriel Casals i la revolució dels somriures’

L’autor del llibre, Quim Torra, va estar acompanyat per la consellera de la Presidència Neus Munté i el president d’Òmnium Cultural Alt Penedès Jordi Parellada.

A ‘Muriel Casals i la revolució dels somriures’, el seu successor a la presidència d’Òmnium i màxim col·laborador explica les claus de la contribució de Casals al moviment sobiranista.

La consellera de la Presidència Neus Munté explicava que aquest 9 de novembre s’acompleixen dos aniversaris, els dos anys de la votació del 9-N i el de la resolució aprovada al Parlament de Catalunya sobre l’inici del procés polític a Catalunya com a conseqüència dels resultats electorals del 27 de setembre de 2015.

Respecte la presentació del llibre, Munté i Torra van explicar detalls i anècdotes de les seves vivències al costat de l’expresidenta d’Òmnium i exdiputada de Junts pel Sí al Parlament, que va morir el febrer passat.

‘Muriel Casals i la revolució dels somriures’ és un llibre “personal i aclaridor” que busca ajudar a comprendre com l’exdiputada s’havia guanyat un “lideratge transversal en el camp sobiranista”.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimarts a l’Espai Muriel Casals de la seu d’Òmnium a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: