Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Múnia-Begues i Les Cabanyes-Can Cartró, els partits més destacats de la jornada

A segona catalana, els dos equips comarcals, Moja i Atlètic Vilafranca, jugaran amb el paper de visitants i ho faran amb la necessitat de puntuar.

A la segona catalana, els dos equips comarcals, Moja i Atlètic Vilafranca, jugaran amb el paper de visitants i ho faran amb la necessitat de puntuar. Dissabte a les 6 de la tarda l’Atlètic Vilafranca ho farà al camp del Fontsanta-Fatjó, un rival directe a la classificació. i el Moja jugarà diumenge a les 12 del migdia al camp del Molí a l’Esplugues, s’enfrontarà a l’equip local de Cal Vidalet, líder de la categoria.
Partits per tots els pronòstics a la tercera catalana. Per començar, dissabte dos partits. A la zona esportiva de la Crivellera, dissabte a 2/4 de 5 de la tarda es jugarà l’Olivella-Sant Cugat Sesgarrigues. Pels de casa és l’oportunitat de sumar uns punts que l’acostin a la tranquil·litat, pels de l’Alt Penedès, uns punts obligats a sumar si no es volen enfonsar a la cua de la classificació. El mateix dissabte, però a les 5 de la tarda, el Molanta rep al Sitges. Un parell de partits diumenge a les 12 del migdia, el derbi Martinenca-Hortonenc, a més del Riudebitlles-Piera, tancarà la jornada la visita del líder Begues al camp de la Múnia (12,15).
A la Lliga Penedesenca, destacat partit aquest dissabte a les 5 de la tarda, s’enfrontaran el primer i el segon de la lliga, Les Cabanyes-Can Cartró. També hi destaquem l’Espirall-Castellví, diumenge 12,30.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: