Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agència de Salut Pública dóna per tancats el brot de legionel·losi de Vilafranca

D’aquesta manera, ja que en els darrers 14 dies no s’han detectat nous casos en aquests municipis, s’han donat per tancats els brots de Salou, Vilafranca i Mollet.

En concret s’han donat per tancats els casos declarats en les darreres setmanes als municipis de Salou, Vilafranca i Mollet, ja que no s’ha produït cap nou afectat que hagi iniciat la simptomatologia durant els darrers 14 dies i que es pugui incloure en aquests brots comunitaris.
Recordem que aquests brots van afectar un total de 20 persones, dues de les quals van morir. Es tractava de 4 persones a Vilafranca, totes donades d’alta; 4 persones més a Mollet, una de les quals va morir i les altres 3 ja han rebut l’alta mèdica, i 12 persones a Salou, amb una defunció i les altres 11 ja donades d’alta.
Finalment en relació al brot de Cerdanyola del Vallès, s’ha rebut una nova notificació, amb data 8 de novembre, amb la qual cosa són 4 els casos declarats. En aquest cas es tracta d’un home de 55 anys ingressat a la UCI. De les altres 3 persones afectades, dues ja han rebut l’alta i l’altra continua hospitalitzada presentant una bona evolució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: