Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hi haurà una campanya informativa sobre els canvis del nou CAP

La propera setmana es distribuiran més de 30.000 cartes entre els veïns de Vilafranca per donar detalls de com es fa la distribució d’usuaris amb l’obertura del nou CAP.

En el transcurs del programa La Tertúlia de Ràdio Vilafranca el portaveu del govern, Aureli Ruiz, que forma part de la Junta de Govern del Consorci Sociosanitari de Vilafranca, ha explicat que la setmana vinent s’iniciarà una campanya d’informació als ciutadans per donar a conèixer el detall de la distribució d’usuaris entre els dos ambulatoris que tindrà la ciutat a partir del 28 de novembre, dia en el que entrarà en funcionament el nou Centre d’Atenció Primària Vilafranca Nord.

 

Aureli Ruiz explica que es farà una tramesa d’informació per part del Departament de Salut que l’Ajuntament reforçarà amb l’enviament de cartes a tots els ciutadans.

Ruiz destaca que el nou CAP acollirà molts serveis de salut que fins ara estan distribuïts en diferents espais. El trasllat dels serveis s’anirà fent en els propers mesos. El nou equipament és el segon CAP més gran de Catalunya i permetrà en el futur fer front a l’increment del servei d’atenció primària.

D’altra banda a partir del dilluns, 28 de novembre, també es posaran en funcionament dues noves parades de les línies 1 i 2 del bus urbà de Vilafranca per donar servei als usuaris del nou equipament sanitari.

Així, s’habilitarà una nova parada de la Línia 1, la línia vermella, a l’avinguda de la Pelegrina, just abans de la rotonda av. Pelegrina/c. Igualada. En aquest punt pararan els busos cada hora i 40 minuts, en la franja de funcionament del bus urbà.

Pel que fa a la Línia 2 , la línia verda, s’habilita una nova parada al c/ Igualada, just davant de l’accés principal del nou CAP. En aquest punt l’horari d’aturada dels busos serà cada hora i 49 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: