Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC concentra càrrecs del Penedès per mostrar suport a l’Assemblea d’electes per la República

L’acte també ha servit per iniciar la campanya pel referèndum.

Aquest diumenge al migdia Esquerra Republicana ha realitzat un acte davant del monument a Milà i Fontanals, just en un indret on fa dos anys va passar la Via Catalana, per donar suport a la mobilització de regidors i regidores a favor de la República i per encarar les últimes fases del procés cap a la independència.

La portaveu del grup municipal de l’Ajuntament de Vilafranca, Mònica Hill, va assenyalar que el nou país es construirà des de la base, des dels municipis. També, per això, va remarcar el suport dels regidors i regidores penedesencs a l’Assemblea d’Electes de Catalunya.

Hill va presentar també el procés participatiu que els republicans volen impulsar arreu de Catalunya sota el lema “La República que farem”.

En aquest mateix sentit la presidenta d’ERC al Penedès, Lluïsa Llop, va situar el procés constituent com a punt central dels propers mesos. Aquesta campanya es durà a terme amb actes de proximitat i amb debats sectorials.

Llop també va destacar els actes de suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós i va recordar que el full de ruta que la majoria independentista del Parlament tira endavant marca que l’any que ve es durà a terme el referèndum per la independència.

Per la seva banda Pol Pagès, president d’ERC a l’Alt Penedès, va anunciar que tots els regidors i regidores d’Esquerra Republicana a les comarques del Penedès ja s’han adherit a l’Assemblea d’Electes que promou l’AMI, per mostrar la força del món local.

L’acte va comptar amb la participació de càrrecs electes d’ERC a l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf i va acabar amb el desplegament d’una pancarta amb el lema “El Penedès per la República”.

 

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: