Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Propostes d’ERC per incloure en el pressupost del 2017

ERC insisteix en la necessitat d’impulsar la inclusió de l’alberg de Vilafranca a la xarxa de la Generalitat i en el local per a joves.

Els grups municipals de l’oposició disposen d’un primer document de la proposta de pressupost del govern de l’Ajuntament de Vilafranca per al 2017. En aquests moments des d’Esquerra Republicana s’estan analitzant les diferents partides per tal de poder fer les seves aportacions, però el grup municipal va avançar ahir en roda de premsa que hi ha dos projectes que continuen reclamant reiteradament des de fa anys i que volen que es tinguin en compte en el projecte de pressupostos. Es tracta de la inclusió de l’alberg de Vilafranca a la Xarxa pública de la Generalitat i del local per a joves. El regidor Pere Sàbat, apunta que és probable que s’afegeixin també altres propostes des d’esquerra, però amb la voluntat de sumar, i demana que el govern no interpreti les propostes com una esmena a la totalitat dels pressupostos.

Respecte al local de joves la portaveu del grup  municipal d’ERC, Mònica Hill, assenyala de forma molt positiva el procés participatiu que s’ha dut a terme, però lamenta que la proposta amb la que treballa el govern municipal no contempli una partida per desenvolupar el projecte l’any 2017. Un local de joves reclamant en una moció que es va aprovar l’any 2010 al Ple i que hauria de substituir a l’ETC que va tancar portes l’any 2004, és a dir fa 12 anys. Els republicans consideren que és una necessitat social per la gent jove de Vilafranca.

D’altra banda el regidor Josep Àlvarez va apuntar també la reclamació que l’alberg de Vilafranca s’inclogui a la xarxa de la Generalitat, permetent que estigui obert també durant l’estiu, de manera que es pot convertir en un equipament dinamitzador d’activitat econòmica i enoturística a la comarca.

També en aquest cas l’ajuntament s’hi va comprometre en una moció aprovada l’any 2010, i ERC troba a faltar també en la proposta de pressupostos del govern una partida que permeti desenvolupar el projecte.

ERC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: