Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els 20 anys del intent de 4 de 10 dels Verds centrarà el Fòrum Ramonet previ a Tots Sants

Amb convidats dels Minyons de Terrassa i la Vella de Valls, es repassarà l’evolució en l’enfoc sobre aquest castell en els 20 anys que han passat des de la primera prova dels Verds l’any 1996.

Els Castellers de Vilafranca han preparat tot un seguit d’activitats al voltant de la diada de Tots Sants de dimarts. Entre aquests, com a destacats trobem l’edició del Fòrum Ramonet de dissabte a les 7 de la tarda que se centrarà a parlar dels 20 anys del intent de 4 de 10 amb folre i manilles que van fer els Verds. Lluís Esclassans, comentava que serà un cafè tertúlia molt interessant ja que s’ha convidat membres dels Minyons de Terrassa i de la Vella de Valls, a banda dels propis Castellers de Vilafranca per parlar de l’evolució d’aquesta construcció en aquestes dues dècades.
Un altra dels actes destacats al voltant de l’1 de novembre serà l’esmorzar popular que es farà a Cal Figarot el mateix dimarts a partir de 2/4 de 10 del matí, i que acabarà amb el reconeixement com a soci d’honor dels Verds de l’alpinista Ferran Latorre. Joan Badell, president dels Castellers de Vilafranca.
A banda, i com a actes previs hi haurà el diumenge a les 12 del migdia l’estrena del documental sobre el viatge que els Castellers de Vilafranca van fer fa un any a la Xina. Una projecció que es farà al cinema Kubrick.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: