Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres, tertúlia de Champions a Ràdio Vilafranca i Penedès TV

A partir de 2/4 de 9 del matí, en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

Després de 4 mesos d’aturada obligada, torna la Champions League, i RTVVilafranca oferirà una programació especial, amb motiu d’aquest retorn. Aquest divendres, a partir de 2/4 de 9 del matí, i en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, tertúlia prèvia als partits City-Reial Madrid i Barça-Nàpols. Les tornades de vuitens de final que la pandèmia va impedir disputar.

Es tracta d’una tertúlia centrada en analitzar la fase final de Champions que es disputarà durant les properes setmanes. En la tertúlia de divendres intervindran l’exfutbolista del FC Vilafranca, Ramon Guti, Jaume Rafecas i Eric Guijarro. A més, comptarem amb l’anàlisi tècnica d’Alex Delmàs (analista a La Vanguardia, Barça TV o Catalunya Ràdio) i Montse Ferraro, expsicòloga del Barça d’Hoquei i antiga presidenta de l’Agrupació de Psicòlegs Esportius de Catalunya. La primera entrega d’aquestes tertúlies estarà moderada pel periodista i director d’aquesta casa, Joan Beumala.

D’altra banda, dilluns tindrà lloc l’habitual tertúlia futbolística dels dilluns, conduïda per Tito Boada, on es repassarà el més destacat dels partits de Barça i Madrid, i la resta d’enfrontaments de vuitens que queden per disputar.

En un estiu sense castells o festa major… tenim Champions! Divendres i dilluns, a 2/4 de 9 del matí, us convidem a passar una estona entretinguda amb la tertúlia de Champions a Ràdio Vilafranca i Penedès TV. Tant la tertúlia de divendres, com la de dilluns, es podran gaudir repetides el mateix dia d’emissió a 2/4 d’1 del migdia i a 2/4 de 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: