Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca torna a acollir un dels concerts especials del festival L’Hora del Jazz

Una nova edició del festival L’Hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu envairà tot el mes de setembre amb concerts de la millor escena jazzística del nostre país.

Aquest diumenge arrencava el festival, aquest any tindrà una programació d’excepció que reuneix a alguns dels músics més destacats i sol·licitats del panorama nacional actual.

El festival redueix enguany el nombre de concerts degut a la rebaixa de gairebé un 24% de la subvenció rebuda per part del Departament de Cultura de la Generalitat.

Tot i això, manté la qualitat de les seves propostes i es manté ferm al seu esperit oferint a Barcelona una programació gratuïta diürna a la plaça de la Vila de Gràcia, a més d’un concert nocturn al Cafè del Conservatori del Liceu.

Aquest any el festival també surt de Barcelona programant un concert a Bigues i Riells i repeteix, degut a la bona acollida de l’any passat, amb un concert al Vinseum de Vilafranca.

Dins la programació de nit, un dels concerts especials tindrà lloc el dissabte 17 de setembre a l’Auditori del Vinseum de Vilafranca amb el talent d’Ignasi Terraza Trio, un dels músics de jazz més valorats actualment a nivell nacional i internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: