Dimecres, 20 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Memorial Tete Montoliu ha presentat al Vinseum ‘Mireia canta Feliu’

Aquest concert s’ha programat dintre del 31è. Festival l’Hora del Jazz en la 15a col·laboració consecutiva entre el Jazz Club Vilafranca i l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna.

El concert presentava una revisió molt personal del repertori de la Núria Feliu, transportant-lo a territoris sonors força allunyats dels que coneixem. Per a Mireia Feliu la música de la tieta Núria sempre ha format part del seu univers sonor.
En aquesta nova visió del repertori familiar Feliu comptava amb David Mengual i la dels seus col·laboradors. Maitia, nom del grup amb el propi David Mengual al piano i els arranjanments, en Marc Cuevas al contrabaix, l’Oriol Roca a la bateria, i amb en Joan Mas als saxos de convidat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: