Dijous, 23 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jazz Club Vilafranca ha estrenat temporada amb la música de Charles Tolliver

Impact – ‘La música de Charles Tolliver’ és un dels projectes més atractius de l’any, basat en les composicions d’aquest trompetista i compositor nascut a Florida el 1942.

Tal com ha passat en els darrers 13 anys, el Jazz Club Vilafranca estrenava temporada de concerts amb una actuació organitzada conjuntament amb l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, dins del programa del 29è Festival L’hora del Jazz – Memorial Tete Montoliu.

Impact – ‘La música de Charles Tolliver’ és un dels projectes més atractius de l’any, basat en les composicions d’aquest trompetista i compositor nascut a Florida el 1942. Impact vol reivindicar la faceta de Tolliver com a compositor i també com a intèrpret de la seva pròpia obra, plasmada en una bona col·lecció d’àlbums, començant pel mític ‘Paper Man’ (1968) al costat de Gary Bartz, Herbie Hancock, Ron Carter i Joe Chambers.

Impact tocava a Vilafranca en la seva formació de quintet, amb Dani Rambla al piano, Pep Coca al contrabaix i Oriol Cot a la bateria. Irene Reig al saxo alt i Oriol Vallès a la trompeta completaven amb el protagonisme d’aquests dos instruments la proposta musical.

El Jazz Club Vilafranca arrencava així una temporada en la que volen seguir explorant tots els vessants del jazz i fidelitzant un públic més ampli.

Jazz Club Vilafranca ofereix una temporada regular de concerts que tenen lloc un dissabte cada mes a l’auditori del Vinseum.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
El contrapunt
Eladio García - C's

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: