Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jazz Club Vilafranca inici la temporada amb el concert del trompetista Juan de Diego

El concert s’emmarca en el cicle Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu, i era el que donava el tret de sortida a la temporada de concerts que organitza Jazz Club Vilafranca al l’auditori de Vinseum.

Aquest dissabte a la tarda Vinseum va acollir el primer dels concerts d’aquesta temporada, a càrrec del trompetista basc Juan de Diego, que venia a presentar el seu darrer disc ‘Grebalariak’. De Diego explica que el títol del disc es podria traduir per ‘vaguistes’, en relació a la vaga de la Canadenca a Barcelona a principis del segle passat, però que no vol ser un disc polític o reivindicatiu, ja que conté moltes altres peces.

El concert s’emmarcava dins de la programació de l’edició d’aquest 2022 de l’Hora del Jazz-memorial Tete Montoliu, que un any més ha arribat a Vilafranca. Juan de Diego acompanyat de bateria, contrabaix i piano va omplir amb la sonoritat de la seva trompeta l’auditori del Vinseum.

La propera cita del cicle de concerts del Jazz Club Vilafranca serà el 22 d’octubre amb Manel Fortià Trio.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: