Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen fer el 3/10 amb folre i manilles i el 4 de 9 amb folre i agulla per Santa Tecla

Els Castellers de Vilafranca actuen diumenge a Tarragona en la diada de Santa Tecla, i han anunciat que volen descarregar el 3 de 10 amb folre i manilles que l’any passat van carregar-hi.

El president dels Verds, Joan Badell, ha explicat que evidentment tot dependrà dels assaigs que es vagin fent aquesta setmana, però que el gran objectiu seria fer-hi el 3 de 10 amb folre i manilles, que voldrien acompanyar del 4 de 9 amb folre i agulla. Per els Verds és molt important també, deia Badell, poder arribar el Concurs, dues setmanes després, havent descarregat quatre 3 de 10 amb folre i manilles aquesta temporada.
A banda del 3 de 10 amb folre i manilles i el 4 de 9 amb folre i agulla els Castellers de Vilafranca volen dur a plaça el 3 de 9 amb folre i agulla i el pilar de 8 amb folre i manilles, i per això demanen el recolzament un cop més de tots els castellers i aficionats de la colla.
Badell comenta també què després de l’actuació s’ha organitzat un dinar a Tarragona mateix que pot ser molt entretingut sobre tot a l’hora de la sobretaula amb la resta de colles participants.
A Tarragona els vilafranquins es trobaran amb les dues colles grans de la ciutat, Xiquets de Tarragona i Jove Xiquets de Tarragona, a més de la Vella de Valls, pocs dies abans del Concurs de Castells en què des dels Verds consideren que la Vella és la seva principal rival.
La diada, a la plaça de la Font començarà a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: