Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torrelavit viurà aquest cap de setmana La Gotimada, la seva peculiar Festa de la Verema

La Festa de la Verema de Torrelavit se celebrarà el cap de setmana sent una de les grans cites del calendari del municipi.

Qui no l’hagi viscut mai no es pot perdre La Gotimada, la guerra de raïm que la tarda de diumenge suposarà la gran celebració de la fi de la collita. Els participants a l’acte es llancen prop de 1500kg de raïm, per la qual cosa es recomana l’ús de roba vella i protecció com ulleres i un calçat adequat.

El cap de setmana comptarà amb la 3a Fira d’Artesania i Comercial, titelles amb ‘Sol de Lavit’ i un sopar popular i espectacle d’improvisació amb Imrpo con Limón la nit de dissabte. Un altre dels plats forts arribarà diumenge al migdia amb la presentació de l’Hereu i la Pubilla 2016, encarregats d’aixafar el raïm d’enguany. També al migdia, hi haurà Cercavila i un dinar popular previ a la gran Gotimada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: