Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La subhasta del Firart ha recaptat 2.970€ a benefici de la Festa Major

L’actor gelidenc Biel Duran ha estat l’encarregat aquest 2016 de conduir la subhasta d’obres d’art que els artistes que participen al Firart cedeixen a benefici de la Festa Major.

Poc abans d’iniciar la subhasta ens reconeixia que mai se li havia passat pel cap que un dia protagonitzaria un acte com aquest,  amb tanta responsabilitat.

Biel Duran havia estat de petit enxaneta dels Minyons de Terrassa i enguany va estar de comentarista a peu de plaça en la transmissió televisiva de la diada. La va viure molt intensament.

En relació als resultats finals de la subhasta cal dir es van adjudicar 18 peces inicialment i dues més a la ronda de repesca. Recollint 2.970€ a benefici de la Festa Major.  L’obra per la que es va pujar més va ser la de Josep Massana de Sant Pau d’Ordal, amb 550€.

El segon d’August Rossell amb 300€ i el tercer del també vilafranquí Lluís Masachs, amb 220€. Masachs també va guanyar el premi a la millor carpeta, dotat amb un smartbox per passar un cap de setmana en una casa de turisme rural.

Respecte al concurs Nadal Cava el guanyador del primer premi, dotat amb 800€, va ser l’artista de Sant Pere de Riudebitlles, Ahaddaf Abdellah, el segon amb 400€ de premi, va ser Manel Atserà de Sant Sadurní i el tercer, amb 300€, el vilafranquí Pep Quer.

Finalment el sorteig d’un viatge a Bali entre tots els compradors del Firart va ser per l’exfalconer vilafranquí Ramon Martínez, conegut com Ramoncín.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: