Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Firart recapta 5.750 euros en butlletes i aconsegueix arribar a la gent jove

Aquest divendres al matí ha tingut lloc el sorteig del Firart Serveis Mèdics Penedès 2023, que s’ha fet en directe al magazín de Ràdio Vilafranca Penedès Gamma Extra, presentat per Aina Soler.

Les organitzadores del Firart han estat acompanyades per Arnau Mata Simarro, autor de l’estampa de Sant Fèlix que va guanyar el concurs infantil. L’Arnau ha estat la mà innocent del sorteig.

Des de l’organització del Firart estan molt satisfetes amb com ha anat tot plegat. Han venut 575 butlletes, una vintena més que l’any passat. Això suposa una recaptació de 5.750 euros que aniran destinats íntegrament a la festa major.

Ara caldrà fer balanç de les vendes que s’han anat fent els dies de festa major a la Capella de Sant Joan, però les sensacions són també positives en aquest sentit.

Un altre dels aspectes que destaquen les organitzadores és que, en aquesta segona edició amb el nou format de sorteig, el Firart ha arribat a més gent jove.

Aquesta tarda, a les 18.30h, al Teatre del Casal, se celebrarà l’acte de recollida de les obres per part dels guanyadors i guanyadores, que seran contactats prèviament per l’organització. Es demana màxima puntualitat a tots els afortunats i afortunades per poder triar les seves obres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: