Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es posen a la venda les butlletes del sorteig del Firart 2023

El sorteig del Firart es durà a terme el pròxim 1 de setembre i es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca.

Aquell qui vulgui podrà comprar una butlleta pel preu de 10 euros i entrarà al sorteig de 40 peces de diferents disciplines artístiques; pintura, gravat, il·lustració, ceràmica, escultura i joieria, que cedeixen els artistes que participen en l’edició del Firat d’enguany.

Les butlletes es poden adquirir a la parada dels administradors al Mercat dels Dissabtes, a l’Abacus de Vilafranca i a Ca la Madrona. Qui compri una butlleta s’endurà una il·lustració de la Festa Major obra de Cristina Gallardo.

El programa ‘Penedès Gamma Extra’ retransmetrà en directe el sorteig per Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: