Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Societat Coral i d’Esbarjo “La Margaridoia” inicia la nova temporada aquest octubre

La majoria de les activitats s’iniciaran la propera setmana, i son obertes tant a socis com no socis de l’entitat.

El passat divendres, 23 de setembre, la Junta Directiva de la Societat Coral i d’Esbarjo “La Margaridoia”, de Santa Margarida i els Monjos, va presentar als seus associats la programació dels principals actes de la nova temporada.
En un acte en el que va assistir un bon nombre de socis, col·laboradors i membres de la Junta Consultiva i de les seccions, es van donar a conèixer les activitats i actes programats per al darrer trimestre de 2016. Els més significatius van ser: l’inici de la temporada de balls de saló, el proper dia 1 d’octubre; la Festa de la Castanyada el 31 d’octubre; la festa del 114è. aniversari, a la darrera setmana de novembre; el tradicional Cap d’any; els dies i horaris dels cursets de ball i les festes específiques de les modalitats de ball. Totes aquestes activitats i actes estan oberts a socis i no socis. També es van anunciar els inicis d’assajos del Cor i els dos grups de teatre, amb obres que tenen previst representar al mes de gener.
En l’apartat de cursets de ball, per aquest trimestre s’ofereixen els de: Zumba, Salsa, Batxata, Kizomba, Dansa del Ventre i Burlesque, que han iniciat les classes aquest mes de setembre i els de Ball en Línia i Ball de Saló, que s’iniciaran la primera setmana d’octubre. Les inscripcions estan obertes i cal adreçar-se a La Margaridoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: