Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament valora positivament la utilització de les lones ignífugues durant la Festa Major

Aquesta passada Festa Major força establiments del centre de la vila han protegit els seus aparadors amb lones ignífugues amb imatges d’elements de la pròpia festa.

És una iniciativa que es va proposar el mes de juliol entre Centre Vila, el Ball de Diables i l’Ajuntament amb la voluntat de donar un element que ajudés també a millorar la imatge dels carrers en aquests dies de festa.
En aquesta primera campanya, en que hi havia un ajut econòmic de l’Ajuntament i també de Centre Vila per els seus associats, s’han col·locat unes 135 lones.
El regidor de comerç de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, valora molt positivament el resultat de la iniciativa, tot considerant també que fa anys què s’hauria d’haver fet a Vilafranca.
A banda de la millora en la imatge que oferien els aparadors per on passaven cercaviles i processons, o el ball de foc, es destaca que les lones faciliten la feina als comerciants a l’hora de protegir els seus establiments ja que es poden posar i treure de manera senzilla.
Davant dels bons resultats, la intenció seria repetir de cara al proper any amb aquesta campanya i engrescar els establiments que per un motiu o altre no han posat la lona aquest any.
Les imatges que il·lustraven les lones ignífugues eren de la Festa Major. Des de l’Ajuntament s’apunta, però, que es va donar llibertat als comerços a l’hora de triar la imatge, i que fins i tot podien aportar les seves pròpies fotografies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: