Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han descarregat el 3 de 9f a la Diada del Born de Barcelona

Els vilafranquins de la camisa verda van tornar a tenir molta activitat a la Diada de l’11 de setembre participant als actes de la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium.

Però abans, al matí, a l’actuació del Born de Barcelona, junt amb els Capgrossos de Mataró i la colla Jove de Barcelona.

Els vilafranquins van obrir plaça amb la torre de vuit amb folre que van descarregar amb seguretat.

A la segona ronda arribava el principal repte, com era plantar un tres de nou amb alguns canvis al tronc i mancats d’alguns components perquè no hi havia tota la colla, en el retorn desprès de festa major.

El 3 de 9 amb folre es va descarregar.

I per tancar les tres rondes el Verds van completar el 4 de 8 amb l’agulla.

Per arrodonir una magnífica diada del Born els Castellers van plantar el pilar de 7 amb folre, que van descarregar.

Acabada la diada el cap de colla, Toni Bach, es va mostrar satisfet pel resultat.

Bach avançava també, que en funció dels assaigs, els vilafranquins volen portar a Tarragona per Santa Tecla el 3 de 10 i també els mateixos castells que van fer a Vilanova.

Junt amb els Castellers de Vilafranca actuaven a la diada del Born de Barcelona la colla dels Capgrossos de Mataró i la colla Jove de Barcelona.

Els Capgrossos van fer també una gran diada. Van descarregar el 5 de 8 a la primera ronda, i van encarar dos castells de 9. El 3 de 9 a la segona ronda i el 4 de 9 a la tercera, tots descarregats. Van completar l’actuació amb un pilar de mèrit, el pilar de 7 amb folre que només va quedar en carregat.

Per la seva banda la Jove de Barcelona va fer castells de set pisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: