Divendres, 1 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sorteig per seguir la Festa Major de Vilafranca des del balcó de l’Ajuntament

El 24 d’agost serà la data límit per participar al sorteig pel qual 9 ciutadans i ciutadanes de Vilafranca podran seguir des del balcó consistorial els actes de la Festa Major els dies 29, 30 i 31.

Les butlletes per participar-hi es poden trobar al vestíbul de l’Ajuntament, on hi ha també l’urna per a dipositar-les. Poden participar-hi totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d’edat a partir del dia 29 d’agost d’enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades, s’escullen 9 suplents. És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s’hagi estat mai regidor, ni administrador de la Festa Major, ni pregoner ni convidat al balcó en anys anteriors. Aquestes nou persones sortiran d’un sorteig públic que es farà el dia 25 d’agost, entre les butlletes vàlides.

El nombre de persones que participen en el sorteig es troba a l’entorn de les 400. L’any 2014 es va arribar a les 529 sol·licituds i l’any passat van ser 393.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: