Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició mostrarà l’obra de mestres i alumnes de la secció de Belles Arts del Casal

A partir del dijous de la setmana vinent, 25 d’agost, la secció de Belles Arts del Casal mostra 65 anys de la seva trajectòria artística al Fòrum Berger, amb l’exposició col·lectiva Alumnes i Mestres.

L’exposició recull l’obra de 36 artistes que al llarg de tot aquest temps han deixat petjada a la secció, ja sigui compartint els seus coneixements i mestratge o desenvolupant la passió artística des de la mirada de l’alumne.

Des de la seva fundació el 1950, la Secció de Belles Arts del Casal ha estat un punt d’aprenentatge i trobada del món de l’art de Vilafranca i el Penedès. Un panorama artístic que no hauria estat el mateix sense la tenacitat d’aquests seixanta-cinc anys de constant activitat, els que han fet possible un relleu generacional i han estat obligat punt de referència de bona part de les successives fornades d’artistes de casa nostra. Aquesta mostra vol ser un homenatge de tants i tants artistes al seu pas per les aules del Casal en una línia creativa que vol continuar mantenint la mateixa vitalitat i empenta cultural del primer dia.

L’exposició mostrarà obra de mestres de la secció com Joan Manuel Aznar, Joan Batet, Colomer Pagès, Fèlix Plantalech, August Rosell, Ruiz Oliva, Pere Lluís Via i Màrius Via.

I també obres de 28 alumnes entre els quals hi ha Lluís Maria Güell, Maria Àngels Meler o Carles Munts.

La mostra es podrà visitar del 25 d’agost al 2 d’octubre a la sala del al Fòrum Berger.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: