Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Armand Lopes dimiteix com a cap de colla de la Jove de Vilafranca

El fins ara responsable tècnic de la colla vilafranquina, Armand Lopes, va presentar divendres al vespre la seva dimissió com a cap de colla. Arriba després que la colla anunciés que no actuarà per FM

Lopes ha confirmat aquest fet a la nostra redacció, després que la informació aparegués publicada en algun mitjà digital.
Sense voler entrar en més explicacions, el fins ara cap de colla ha comentat que la seva dimissió ha estat consensuada amb la junta de la Jove de Vilafranca. Pretén facilitar la tasca per reimpulsar la colla. Recordem que la setmana passada, a través d’un comunicat, els màxims responsables dels de la camisa blau cel marcaven com a un dels objectius bàsics per els propers mesos aquesta recuperació.
Lopes va ser escollit com a cap de colla el mes de febrer d’enguany, després que a finals d’any la colla es quedés sense president i sense cap de colla per sengles dimissions. En el cas de l’anterior cap de colla els motius van ser per desavinences amb la junta directiva.
A primers d’aquest any la colla va haver d’afrontar diverses assembles per tal de mirar de configurar un nou equip directiu que, de moment en el què duem de temporada, no ha acabat de trobar la manera fer funcionar la colla a nivell casteller. Recordem que la setmana passada anunciaven oficialment que renunciaven a participar en les diades de la Festa Major de Vilafranca adduint manca de nivell casteller.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: