Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove de Vilafranca vota una nova junta i treballa per “recuperar la il·lusió”

El cap de colla serà, de nou, Albert Hill i la presidenta Meritxell Gallego

La Colla Jove de Vilafranca va celebrar divendres passat una assemblea anual extraordinària amb una notable assistència que va omplir totalment la sala 3 de l’Escorxador. Hi havia un únic punt a l’ordre del dia i era la presentació i elecció d’una nova candidatura a Junta Directiva pels anys 2023-24, un cop la Junta anterior va dimitir el passat 9 de setembre.

La nova candidatura a Junta va presentar els principals eixos del seu projecte, així com l’organigrama i els diferents càrrecs que incorporen veterania i joventut. Així, la nova junta tindrà com a cap de colla un castellercofundador de la colla, l’Albert Hill “Tapi” i com a sots-cap de colla l’Enrique González “Kike”, que també forma part de la colla des del seu primer any. Carles Lacruz portarà l’equip de pinyes i Sergi Justiniano l’equip de canalla.

Com a presidenta serà la jove Meritxell Gallego, qui també forma part de la colla des dels seus inicis i n’ha estat els darrers anys cap de canalla. L’acompanyaran en els principals càrrecs la veterania de
l’Àngela Valls, a la vicepresidència; el Marc Gómez a secretaria i en Sergi Justiniano a tresoreria, a més de la Tessa Fernández i la Montse Vallès a les vocalies.

Recuperar la il·lusió
Del projecte de la colla destaquen un eix social dirigit sobretot a recuperar la massa social que la colla va reunir als seus orígens i un eix casteller que passa per recuperar aviat els castells de 7 pisos, passant primer pels necessaris castells de 6 ben fets. La base de treball serà la renovació i formació de nous castellers i animant també a recuperar efectius de sempre. Tot plegat s’emmarca dins una gran idea que es recuperar la il·lusió i les ganes per ser, novament, una alternativa castellera, tot obrint la colla a nous castellers i castelleres de totes les edats i condicions.

Els assajos de la colla de moment continuaran fins al nadal cada divendres a les 21 h al Budokan Penedès (C/ Sant Julià, 24) i la colla anima a tothom a fer-se casteller/a. La nova àrea tècnica impulsarà uns assajos dinàmics, participatius i divertits, amb la voluntat de donar moltes oportunitats a tothom.

L’assembla va acabar amb la votació i aprovació, per un 93 % dels vots d’aquesta proposta de Junta que
tindrà com a principal repte recuperar un nivell social i casteller de la colla blava vilafranquina que enguany, en aquest retorn a l’activitat, li ha estat molt difícil d’aconseguir.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: