Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’organitza un acte d’agraïment a tot el personal essencial davant l’Hospital de Vilafranca

S’organitza un acte d’agraïment a tot el personal essencial davant l’Hospital de Vilafranca

Castellers de Vilafranca, Xicots, Colla Jove i Falcons actuaran el diumenge dia 13 de març a partir de dos quarts de dotze del migdia davant l’Hospital de Vilafranca.

L’acte, que també comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet, s’ha organitzat per fer un agraïment a tot el personal essencial dos anys després de l’inici de la pandèmia de la Covid-19.
Amb el lema ‘Fem pinya pel personal essencial’, les tres colles castelleres vilafranquines i els Falcons alçaran pilars i faran una actuació a l’antiga, acompanyats per membres de l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet. L’acte estarà presentat per la periodista Judit Benages.
En l’acte es llegirà un manifest d’agraïment a totes les persones que han estat en primera línia com ara sanitaris, policies, bombers, personal assistencial, cuidadores domèstiques, personal de neteja, transportistes, repartidors, taxistes, treballadors de botigues d’alimentació, entre moltíssims d’altres.
També hi haurà un minut de silenci per recordar totes les persones que han mort per culpa de la Covid-19 i donar també, així, suport als seus familiars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: