Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca carreguen el cinc de vuit a La Granada

Els Xicots de Vilafranca tornen a fer castells a La Granada nou anys després de la darrera vegada, estrenant el primer cinc de vuit carregat de la temporada.

Des de la temporada del 2007 que la població penedesenca de La Granada no gaudia d’una diada castellera a la seva Festa Major. Dissabte a la tarda els castells van tornar al carrer de l’estació de la mà dels Xicots de Vilafranca que com havien anunciat, van dur a plaça el primer cinc de vuit de l’any.

La diada la van obrir descarregant el novè tres de vuit de l’any, per seguir amb el castell més esperat, el cinc de vuit. Bona mobilització de camises a plaça dels Xicots que els va permetre aixecar un bon cinc, que des de bon inici va evidenciar problemes a una de les seves rengles. Amb un tronc castigat i la rengla central al límit el cinc de vuit es va trencar a la sortida dels més petits. El quart cinc de vuit dels Xicots (2 D + 2 C)el més matiner de la colla i que deixen pendent de descarregar properament. La jornada la van tancar amb un treballadíssim quatre de vuit, amb molts canvis degut a la caiguda anterior. Tres castells de vuit pels Xicots de Vilafranca en una diada exigent. Propera parada, les diades de les festes majors de Salt i Sant Vicenç dels Horts.

En aquesta actuació de La Granada, els Xicots es van fer acompanyar dels Minyons de l’Arboç, que van tenir en el tres de set el seu millor castell i els Nois de la Torre. La colla tarragonina va descarregar castells de sis.

CnARsLaWYAAPp-T

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: