Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Dolors Sans ha rebut el diploma de mestre artesà 2016 en l’apartat d’imatgeria

Aquest dilluns Dolors Sans va rebre de mans del president de la Generalitat el premi per la seva llarga trajectòria professional .

Aquest dilluns Dolors Sans va rebre de mans del president de la Generalitat el premi per la seva llarga trajectòria professional i l’excel·lència en l’ofici d’imatgera, amb aportacions tècniques a l’ofici i utilització de nous materials que han permès escultures més lleugeres i dinàmiques.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, acompanyat del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, lliurava dilluns al vespre al Palau de la Generalitat els Premis Nacionals d’Artesania, uns guardons que reconeixen l’excel·lència d’artesans, entitats i empreses del sector.

Enguany, s’han atorgat cinc guardons. Un de principal, el Premi Nacional d’Artesania, que ha estat per Josep Maria Pascual, mestre artesà cartoner de Castellar del Vallès. També hi havia quatre subcategories. Premi a la Millor Marca Artesana, ; Premi a la Impulsa; Premi Prestigia i Premi Restaura. El reconeixement en la categoria d’Innovació ha quedat desert. En el marc de l’acte, també s’han entregat els Diplomes de Mestre Artesà corresponents a l’any 2016, que reconeixen el mestratge de 22 artesans catalans, entre els quals hi ha la Dolors Sans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: