Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una coral d’Estònia ha visitat Vilafranca i ha ofert un concert a Santa Maria

La coral infantil l’Espinguet de Vilafranca ha acollit durant tres dies el cor d’Estònia Estonian Radio Girls Choir.

En aquest intercanvi també van participar el cor Xamusia i la coral infantil El Serral de Lavern per acollir a les noies a les cases de les cantaires. Les invitades van ser rebudes per l’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca Pere Regull i altres representants del consistori. També van gaudir d’una visita per la vila per conèixer els indrets més característics de Vilafranca.

Ahir al vespre va tenir lloc el concert de la coral d’Estònia amb la participació del Cor Xamusia i de l’Espinguet a Santa Maria. Les estonianes van cantar un repertori de 12 cançons. El recull abasta des de la música medieval fins a obres contemporànies, programes populars amb la coreografia i la música pop-jazz.

La coral ha recorregut tant a Estònia com a l’estranger. L’entitat ha ofert diversos concerts en cooperació amb els organismes professionals de concert i els organitzadors del festival. També graven regularment per la Ràdio i Televisió d’Estònia.
El cor estonià va marxar ahir de Vilafranca per desplaçar-se cap a Vic on participaran al festival internacional de música de Cantonigròs, que tindrà lloc fins el 17 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: