Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La consellera Dolors Bassa celebra el centenari de la residència Inglada Via de Vilafranca

La membre del govern català ha visitat Vilafranca aquest matí.

La responsable de la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha visitat aquest matí Vilafranca per conèixer les instal•lacions de la Fundació Mas Albornà i celebrar el centenari de la residència Inglada Via.

Durant el matí, la consellera s’ha reunit amb l’equip de Mas Albornà per conèixer els projectes que desenvolupa la Fundació. La consellera destacava la importància d’aquesta entitat, que treballa per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat, trastorn mental i amb risc d’exclusió.

Al migdia, la responsable de la conselleria d’Afers Socials ha participat en un dels actes de celebració del centenari de la Residència Inglada Via i ha visitat la residència vilafranquina per a gent gran. Bassa reafirmava el compromís de la Generalitat de posar la persona al centre del sistema i ho exemplificava amb la Inglada Via.

La visita també ha comptat amb la presència del secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, i l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

La conselleria de la Generalitat ha obsequiat a la residència amb una placa commemorativa pels seus 100 anys de tasca social a Vilafranca i la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: