Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les tres grans rutes circulars Penedès 360 busquen un augment de les pernoctacions

Avui s’ha presentat el projecte Penedès 360 graus davant de càrrecs electes, tècnics municipals i periodistes.

Penedès 360 graus és una iniciativa d’Enoturisme Penedès que compta amb l’adhesió de 22 municipis del Penedès, el Garraf i l’Anoia i la participació de 24 hotels, hostals i cases rurals. Es tracta d’un producte turístic estructurat en tres rutes circulars per etapes dissenyades per a les modalitats de mountain bike, senderisme i slowbike que transcorren pel Penedès vora el mar, entre vinyes i per muntanyes. Les rutes volen mostrar les singularitats del Penedès com a terra accessible, plena de contrastos, amable per a la pràctica esportiva i propera a grans centres d’atracció com Barcelona i Tarragona. Penedès 360 es mou en l’òrbita del turisme sostenible i desestacionalitzat i busca, sobretot, un augment del nombre de pernoctacions al nostre territori.

El president del Consorci de Promoció Turística Sergi Vallès explica que el producte concentra paisatge, patrimoni, esport i gastronomia. Per la seva part, el diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, destaca que és una iniciativa amb un enorme públic potencial i que relliga tot el gran Penedès.

Durant la presentació del projecte, que s’ha fet a Les Dous, a Torrelles, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, s’ha compromès a col·laborar per a crear un esdeveniment esportiu relacionat amb les rutes a fi de promocionar-les.

La ruta circular en mountain bike té un recorregut de 270 quilòmetres, es pot fer en 3, 4 o 5 dies i hi ha deu allotjaments adherits. La ruta slow bike permet recórrer 180 quilòmetres en 4 o 5 dies amb la possibilitat d’allotjar-se en nou hotels, hostals o cases rurals. Finalment, la ruta trekking té una distància de 150 quilòmetres, amb 11 allotjaments al llarg del recorregut i la possibilitat de completar-la en 7 o 8 dies. Tot i així, el producte Penedès 360 graus és flexible i permet multitud d’opcions per a gaudir-lo. Tota la informació es pot trobar al web www.penedes360.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: