Dimarts, 14 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra detenen una parella per cultivar 500 plantes de marihuana a l’Alt Penedès

Agents dels Mossos de Sant Sadurní van detenir el passat dilluns, 13 de juny, una dona i un home, de 31 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Subirats.

Tenien una plantació amb unes 500 plantes de marihuana al garatge del domicili. Els fets van tenir lloc el mateix dia, cap a la una de la matinada, quan diversos veïns van trucar al telèfon d’emergències alertant d’una possible discussió a l’interior d’un domicili d’una urbanització  de Subirats. Immediatament, diverses dotacions dels mossos es van adreçar al lloc per tal de comprovar que les persones que hi vivien estiguessin bé. Quan els agents van intentar contactar amb algú en aquella adreça, no van obtenir cap resposta. Posteriorment, els agents van comprovar que a l’interior de l’habitatge ja no hi havia ningú i les veus i els sorolls que havien escoltat els veïns provenien d’uns lladres que havien comès, moments abans, un robatori a l’interior del domicili. Els agents van observar, a través de la porta corredissa de la terrassa, que l’interior estava tot regirat. A més, a l’exterior van observar un rastre de plantes, presumptament marihuana, que els va conduir fins al garatge, annex a la casa. Allà es va localitzar una plantació amb unes 500 plantes de marihuana, amb tota la instal·lació necessària per potenciar el seu creixement. La plantació també hauria estat assaltada pels lladres, els quals s’haurien endut aproximadament unes 100 plantes, a més de joies i diners del domicili. Per tot plegat, unes hores més tard, els agents van localitzar els inquilins de la casa, una parella, i els van detenir com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia de Vilafranca del Penedès va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: