Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona celebra l’onzena edició de la Mostra de Cervesa Artesana

La fira tindrà lloc el proper dissabte 11 de juny i començarà a les 11 amb la inauguració.

Durant tot el dia es podran degustar tot tipus de cerveses artesanes en diferents estands de 60 elaboradors. Com a novetat es presentarà una cervesa elaborada per cerveses Ales Agullons conjuntament amb el celler de Can Roca. La fira també comptarà amb l’assistència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que destaparà la placa commemorativa de la mostra. Es tracta d’una fira familiar i apta per a tots els públics que, segons l’alcalde de Mediona Servand Casas, dóna reconeixement al municipi.

L’objectiu de la mostra és oferir un punt de trobada de la cultura cervesera. Tot i que també hi haurà cervesers nacionals com internacionals, la fira té la intenció de fomentar la cervesa catalana.

El cartell de la fira és en homenatge al cerveser anglès Steve Huxley, qui va morir l’any passat i que tenia una cerveseria a Barcelona. La mostra també es complementarà amb una fira d’art i artesania amb 110 parades i música en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: