Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mostra de Cervesa Artesana de Mediona es consolida com una de les més importants de l’Estat

Dissabte passat es va celebrar la Mostra de Cervesa Artesana a Mediona amb un nou èxit de participació i organització.

L’onzena edició de la Mostra va comptar amb més de 100 parades i s’hi van vendre unes 3.500 consumicions. D’aquesta forma, es consolida com una de les fires referents a l’Estat espanyol.

L’edició d’aquest any va ser especial, ja que els organitzadors la van voler dedicar al mestre cerveser Steve Huxley, mort el passat octubre. L’alcalde de Mediona, Servand Casas, explicava quin és l’origen de la Mostra de Cervesa Artesana de Mediona.

Els organitzadors es plantegen un canvi d’ubicació per la pròxima edició i aconseguir d’aquesta forma que les parades estiguin menys escampades. L’expansió de la Mostra ha estat evident al llarg dels darrers anys. De fet, segons els organitzadors, moltes cerveses que es distribueixen i s’exporten als Estats Units o altres països han estat captades en aquesta fira. Carlos Rodríguez, un dels organitzadors i participants detallava d’on vénen les cerveseres.

Durant la tarda del dissabte, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, també va visitar la Mostra de Cervesa de Mediona acompanyat de diferents responsables de Convergència a l’Alt Penedès.

Comentaris

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: