Diumenge, 5 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Indemnitzen el propietari d’un bar de Vilafranca a qui li va esclatar una ampolla de cervesa

L’empresa Damm ha d’indemnitzar amb 128.000€ més interessos el propietari d’un bar de Vilafranca a qui li va esclatar una ampolla de vidre d’una cervesa.

Damm ha estat condemnada a pagar al propietari del bar Solera, antigament al carrer Pere el Gran i avui dia a l’Avinguda de Tarragona. que va perdre un ull perquè li va explotar una ampolla de cervesa Voll Damm que estava defectuosa. Els fets van passar l’’agost del 2015. L’ampolla encara era dins la caixa de plàstic quan va explotar. Un dels vidres li va impactar a l’ull i li va provocar la pèrdua total del globus ocular.
L’home va interposar una demanda contra l’empresa Damm.
El jutjat de primera instància número 20 de Barcelona va rebutjar la demanda. Després l’Audiència de Barcelona va estimar el recurs i va condemnar l’empresa i l’asseguradora a indemnitzar-lo amb 127.927 euros més interessos. Finalment l’empresa va presentar recurs al Tribunal Suprem, que recentment ha donat la raó al propietari del bar. Val a dir que, l’abril de 2019 i per execució provisional de la sentència de l’Audiència de Barcelona, Damm ja va pagar la indemnització establerta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: