Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Administradors de la FM seran els Ambaixadors dels Xiquets de Valls durant aquest 2016

Així ho han anunciat les dues colles vallenques i l’Ajuntament de la ciutat, que han tingut en compte els gairebé dos segles de presència dels castellers vallencs a la diada de Sant Fèlix.

Els Xiquets de Valls els proclamaran com a ambaixadors en un acte que es farà el 18 de juny a les sis de la tarda a la plaça del Blat. El quintet organitzador de la festa major vilafranquina rebrà la distinció avalada també per la trajectòria dels anteriors administradors que, any rere any, han convidat les colles castelleres vallenques per ser a la plaça de la Vila cada 30 d’agost. Durant l’acte de l’Ambaixador, les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls aixecaran pilars en homenatge a l’Administració de Vilafranca, que oficiarà el sorteig de l’ordre d’actuació de la Diada de Sant Joan 2016. El ritual permetrà conèixer cinc dies abans, qui obrirà la jornada, un dels al·licients notables de la Festa Major de Sant Joan de Valls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: