Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El marxandatge de la Festa Major 2016 de Vilafranca juga amb els colors

Els administradors de la Festa Major van donar a conèixer ahir el marxandatge la festa d’enguany.

Es van presentar les banderoles, bosses en les quals apareix l’àliga estampada, polseres, plaques de cava, un retallable del drac i un trencaclosques amb els grups folklòrics representatius de la Festa Major. També s’han presentat les samarretes fetes per l’estudi Rufus i el Gat Miau, que es poden trobar de molts tipus i colors.

Aquest any, com a novetat, s’han presentat ronyoneres fetes pel taller ocupacional de la Fundació l’Espiga i els domassos fets per la Fundació Mas Albornà. Els administradors mantenen la proposta Apadrina un tro i posaran a la venda trons de mocador de la festa major i un altre tro fet amb roba de sac. Recordem també que ja es van presentar les dessuadores i la figura dels castells i dins d’aquest ventall de productes, els administradors expliquen que estan a l’espera de rebre la parella de capgrossos de gitanos.

La venda començarà aquest cap de setmana per les Fires de Maig, on es podrà trobar tot el material presentat. El preu de les novetats és de 8 euros el trencaclosques, 3 euros el retallable del drac, 10 euros la ronyonera, 10 euros també els domassos i 12 euros les banderoles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: